Popis
Belgická hořká čokoláda 71,5 %
Jsem kvalitní belgická hořká čokoláda. Jak se to pozná? Jsem výrazná, ale zároveň jemná a krémová. Jsem hořká, ale zároveň sladká. Jsem lehce nakyslá, ale podtrhuji tím příjemnou komplexní chuť každého kousku? Nevěříš? Vyzkoušej!
✓ veganská (neobsahuje E476)
✓ bez sojového lecitinu
✓ třtinový cukr místo bílého cukru
✓ neobsahuje odtučněné kakao
✓ 3 certifikáty
✓ bean to chocolate (výroba čokolády z vlastních vypěstovaných kakaových bobů)
✓ bohaté chuťové tóny - včetně ovocnokyselého
✓ stupeň temperace: 47°C - 27°C - 32°C
Základní specifikace
Složení | kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo |
Země původu
|
Belgie |
Trvanlivost
|
min. 3–18 měsíců, přesněji k vyžádánína emailu: info@smlsnisi.cz |
Balení
|
zipový znovuuzavíratelný sáček |
Úprava |
pecičky
|
Velikost | nespecifikováno |
Obchodní třída | nespecifikováno |
Odrůda | nespecifikováno |
Výživové hodnoty hořká čokoláda na 100 g
Energie | 2248 kJ / 537 kcal |
Tuky
|
38,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny
|
23 g |
Sacharidy
|
31 g |
z toho cukry |
26,5 g
|
Vláknina | 14,1, g |
Bílkoviny | 8,9 g |
Sůl | 0,02 g |
Použití
✓ na přípravu dezertů, krémů, polev
✓ na zdobení
✓ na přípravu zmrzliny
✓ čokoládová pěna
✓ snídaně - přidání do müsli, jogurtů
✓ čokoládové smoothie, shake
✓ horká čokoláda
✓ čokoládová káva