Popis
Kokosový cukr BIO
Kokosový cukr se získává v Indonésii a na Filipínách ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nejen, že je velmi chutný, také je nutričně bohatý. Jedna z jeho hlavních výhod je, že je vhodný i pro diabetiky, jelikož příliš nezvyšuje hladinu cukru. Kokosový cukr je také vhodné sladidlo při redukčních dietách. Díky obsahu nebiotické vlákniny inulínu má schopnost zpomalit vstřebávání cukru do organismu. Je významným zdrojem vitamínů skupiny B a obsahuje minerály Mg, K, Zn, Fe, Mn. Pokud sladíte kokosovým cukrem v rámci redukční diety, Vaše tělo především ocení přítomnost hořčíku, který posiluje trávení a uvolňuje svalové napětí. ALERGENY: Tento produkt neobsahuje žádné alergeny
- Složení: kokosový cukr 100%
- Skladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 1640/385 |
Bílkoviny (g) | 1,9 |
Tuky (g) | 0,1 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 0,1 |
Sacharidy (g) | 92,4 |
Z toho cukry (g) | 87 |
Vláknina (g) | 1,7 |
Sůl (g) | 0,43 |